Wie / wat / waar?

Wie?

Wij zijn Thomas Willemsen & Joke Vranken. We leerden elkaar kennen in 2003 via studentenclub Gutenberg (van de Arteveldehogeschool – opleiding Grafische & Digitale Media) om in 2004 een relatie te beginnen. Sinds 2005 wonen we officieus samen (op kot) en sinds 2006 officieel (op ons huidig appartement). Eind 2009 verloofden we ons en ‘ergens in 2011’ stappen we in de huwelijksboot.

Joke is geboren en getogen in Wilsele, vlakbij Leuven, waar haar Vlaams-Brabantse-Limburgse ouders destijds bleven hangen na hun studies. Voor haar studies trok ze naar Gent (Rooigemlaan en Filips Van Cleeflaan) en nadien vond ze ook hier een appartementje-voor-twee (Hogeweg). Ze werkt als Project Assistente bij het marktonderzoeksbureau Synovate.

Thomas is geboren in Antwerpen (Merksem), heeft even in Brasschaat gewoond, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in het West-Vlaamse Waregem. Zijn studies brachten hem naar Gent (Gasmeterlaan en Filips Van Cleeflaan), waar ook hij nadien bleef hangen (Hogeweg). Momenteel is hij zelfstandig Web Project Consultant. Meer daarover lees je op Webloft.be.

Onze volgende woonplaats zal Heusden worden en voor alle info daarover ben je op deze bouwblog aan het juiste adres.

Wat?

Deze bouwblog is ontstaan bij de zoektocht naar een eigen woning. Je leest er onze ervaringen over het bouwen en alles wat erbij komt kijken.

Waar?

Het gaat over een bouwgrond en het er op te plaatsen bouwwerk gelegen in het Oost-Vlaamse Heusden, een deelgemeente van Destelbergen en vlakbij Gent (binnen de R4).

Ook één van onze toekomstige buren houdt een blog bij over hun bouwervaringen. Deze lees je hier.

Meer info?

Wil je ons contacteren? Ga je ook bouwen? Zit je met bepaalde vragen? Shoot… en als we er op kunnen antwoorden, zullen we dat doen ook! Mail gerust naar thomas – at – twilly – dot – be of stel je vraag als commentaar bij de post waarop het slaat…