Toca Me 2018.

Toca Me is een eendaagse single track design conferentie in het steeds aangename München.
In 2015 was ik al eens deel van het publiek. Toen was ik enthousiast, maar niet laaiend. Deze keer ging het meer in die laatste richting en daar zorgden vooral Jared Tarbell en Materia voor.

Jared Tarbell.
Etsy mee creëren, eruit stappen en je helemaal op coole algoritmische visualisaties storten die uit je pre-Etsy-verleden afstammen. En die afvuren op lasercut-machines. In Albuquerque. Heerlijk.

Materia.
Susi Sie doet het analoog. Remo Gambacciani doet het digitaal. Samen brengen ze materialen tot leven met Materia.tv. Magnetisme, olie, experimenten, iteraties, camera’s en wat effectjes kunnen heel wat opleveren.

Toca Me Opening Titles:

Mr Bingo.
Illustrator en entertainer op het podium. Boeiend verhaal over zijn Hate Mail, Kickstartercampagne, adventskalender en zijn leven als, euh, ja, illustrator.

Wilfrid Wood maakt karikaturale sculpturen en brengt er een amusant verhaal rond, maar not my cup of tea. MC Tiddles daarentegen…
Malika Favre illustreert zaken als The New Yorker in haar eigen pop artsy stijl en gaat volledig op in erotiek in haar persoonlijk werk.

Patrick Thomas zorgde voor een dieptepunt in mijn oplettendheid. Het verhaal rond het Desigual-logo-redesign “don’t always do what the client wants” zorgde wel voor een bepaald resultaat.

9 uur conferentie, 15 uur op luchthavens, 2 uur in de lucht, 2 uur volksbad, 7 uur slaap, 1 uur ontbijt en de overige pakweg 12 uur vooral eten. Tripje München. Aangenaam. As usual.

Next

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *