Boeket bloemen & gratis vaas? Bloomon!

Ook overtuigd van die bloemensamenstellingen van Bloomon?
Elke paar weken een plukvers boeket aan huis geleverd?
Of beperk je je tot een eenmalige gelegenheid?

Het zijn alleszins geen klassieke boeketten en de verscheidenheid qua bloemen in kleuren en grootte, de takken en het groen maken het zeker een blikvanger in huis/op kantoor.

En het allerbelangrijkste? Je krijgt een gratis vaas (small, medium of large) bij je eerste bestelling als je een promotiecode* gebruikt.

Vul thomaswill in als promotiecode, of ga rechtstreeks naar de Bloomon-site via deze link en je gratis vaas zal automatisch toegevoegd worden.
Dit is geldig voor een eenmalige bestelling, of door gebruik te maken van hun handig aanpasbaar abonnement. Geen probleem als je eens een levering, of twee, overslaat. Zolang je het maar enkele dagen op voorhand laat weten via je account op hun website.

Bij je bestelling krijg je trouwens ook een boekje met een handleiding hoe je bloemen zo lang mogelijk springlevend te houden en een basis aan bloemschikkingskunsten, die ook nog eens te volgen is via hun duidelijke YouTube-videoreeks:

* Bij het gebruik van deze promocode krijg jij een gratis vaas, en ik geniet weer twee weken langer van extra kleur in huis door het extra boeket dat ze mij bezorgen. Dus veel plezier met je bloemen en de vaas en alvast bedankt!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *