Interieur & BIS

Geen sector die meer beurzen heeft dan de bouwsector. Deze zondag stonden zowel Interieur 2010 in Kortrijk als de BISbeurs in Gent op het programma. Ik ben blij dat we met Interieur gestart zijn, daar de goesting er toen nog was en deze uiteraard een stuk lichter verteerbaar is dan de technischere, ruwere BISbeurs die erop volgde.

Op Interieur zagen we onze (hoogstwaarschijnlijke) eettafellampen (Feld Still) voor het eerst in het echt, deden we wat inspiratie op rond trapverlichting, zagen we uiteraard ook weer de Van Severens opduiken als favoriete zitobject, probeerden we de No-Ha-deuropeningen uit en zagen we nog heel wat zowel onbetaalbare als ingenieuze als bijzonder mooi vormgegeven (meestal een combinatie van deze drie termen) interieurobjecten.

De BISbeurs had het vooral over bakstenen en dakpannen, een stadium dat we al voorbij waren, maar ook regenwaterpompen en de wit-afgewerkte Velux-ramen passeerden de revue. Die waren wel interessant, maar ze hielden ons toch niet tegen om door de beurs te vlammen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *