Just eat!

Sinds begin april is Just-Eat ook in België (momenteel: Gent, Leuven en Antwerpen) beschikbaar. Op deze site kan je je thuis geleverde maaltijden online bestellen en ook direct betalen. Een half uurtje later staat het brommertje voor de deur met de gevraagde bestelling.

Handig, maar niets nieuws zou je zeggen, ware het niet dat de site niet bij één dergelijk ‘restaurant’ hoort, maar een (nog niet zo, maar daar komt zeker verandering in als je de aantallen in bvb. Nederland bekijkt) ruime keuze aan etablissementen biedt. Door dit gestandaardiseerde systeem wordt ook komaf gemaakt met bestellingstwijfel. In tegenstelling tot een online bestelling op een restaurant-eigen site waar je soms oeverloos kan wachten op een bevestigingsmail… na een half uur toch beslist te bellen om zekerheid te krijgen… en een minuut later de bel gaat, krijg je hier bij elk restaurant perfect dezelfde en duidelijk georchestreerde bevestigingen.

Alvast uitgetest en goedgekeurd (met een gratis lancerings-promovoucher weliswaar) met als gewillig slachtoffer het Gentse Pizza Royale.

Just Eat.be

Ben je in een andere stad of wil je eens iets anders dan je standaard pizza maison van je dichtstbijzijnde pizza-lever-zaak? Even naar just-eat.be surfen en je wordt op je wenken bediend.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *