Do You Poken?

Ben je het beu om op een feest, meeting of receptie namen, gsmnummers, e-mailadressen etc. te moeten onthouden, direct in je gsm te steken of ergens op een verliesgraag velletje papier te schrijven? Dan moet de Poken wel iets voor jou zijn! Dat willen de ontwikkelaars je tenminste doen geloven.

De Poken is een sleutelhanger die je persoonlijke code doorgeeft aan een andere Poken door ze even (minder dan een seconde) tegen elkaar te houden. Bij het achteraf opladen van die codes naar hun website via een random computer (Mac of pc) met internetverbinding krijg je het profiel van die gebruiker te zien en kan je kiezen deze toe te voegen aan je Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. DoYouPoken is dus, gelukkig, geen nieuw sociaal netwerk, maar verplaatst de friend requests van de bestaande netwerken naar de offline wereld. Op zich geen slecht idee, maar de bottle neck is natuurlijk de verspreiding van deze gadgets. Als iedereen er een op zak heeft is dit schitterend, maar zo lang dit geen echte hype wordt, sla je maar een mal figuur met een nogal ludiek uitziende sleutelhanger in de hand gevolgd door de uitspraak ‘ff poken?’.

Kan je toch niet wachten tot gebrande Pokens bij je favoriete doos Corn Flakes verschijnen? Rep je naar doyoupoken.com! (Of vraag me of ik er nog over heb…)
(Met volgende promocode krijg je trouwens 10% korting op je aankoop via doyoupoken.com: PYWOSPPXUCXYLPULW4OA )

En loop je mij één van volgende tegen het lijf, ik sta te popelen om je te poken!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *