dEUS concert

dEUS was mijn absolute topper op Rock Werchter 08, waar ze het festival magistraal afsloten.
Naar Vorst besloot ik niet te gaan, maar nu is hun integrale concert van 3 december in Paradiso, Amsterdam te bekijk- en -luisteren via FabChannel!

Geniet!

21 januari ga ik alleszins, in een totaal andere setting, Mauro Pawlowski nog eens van dichtbij aanschouwen op een editie van ‘De Geletterde Mensen‘ in de Vooruit. Een voorstelling waar hij samen met Ramsey Nasr het publiek zowel muzikaal als tekstueel zal amuseren.

Het beeld wat mensen van je hebben en de waarheid. Wat is imago en wat is oprecht? Wat is echt en wat is onecht? Het is een thema dat ook mijn boeken kenmerkt, en zal zeker één van de belangrijkste thema’s worden in de voorstelling. Het wijkt af van het reguliere literaire theaterprogramma doordat de rol van muziek veel groter is. Natuurlijk zijn er teksten; eigen teksten van mij én Mauro. Zowel oude als nieuwe teksten, maar ook andermans teksten. Ik draag voor, Mauro begeleidt, misschien ga ik zelfs zingen. Mauro draagt voor, zingt, speelt, maar het is niet waarschijnlijk dat ik hem muzikaal kan begeleiden. We zijn heel veel aan het repeteren, en heel veel aan het feesten.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *