Kerstkaarten

Fotokaarten.nl in Kerststemming

— Gesponsorde Sitereview —

1. Wat?

Maak je eigen kwaliteitsvolle en volledig gepersonaliseerde postkaarten. Je uploadt een foto uit je eigen fotoalbum en kan er nog een kort tekstje op kwijt. Op de achterkant van de kaart (met standaard postkaart-layout) kan je ook al voorgedrukt een ‘Zonnige groetjes’- of ‘Zalig Kerstfeest…’-boodschap laten plaatsen zodat je schrijfwerk aanzienlijk vermindert. Je kiest nog een betalingswijze (Kredietkaart of PayPal voor België) en het aantal en binnen vijf werkdagen wordt je bestelling verwerkt en verstuurd. Op de specifieke Kerst-pagina ligt de nadruk op Kerstkaarten en kan je je geuploade foto upspicen met verscheidene Kerstversieringen.

2. Coolness?

Uiteraard vindt iedereen het leuk om Kerst- of andere wensen te ontvangen. Als daar dan nog een persoonlijke foto bijhangt, is het plezier nog groter. Het alternatief is het zelf printen en snijden van postkaartjes, maar om dan een deftige kwaliteit te bekomen, ben je zeker even veel geld kwijt. Als je dus van plan bent je hele familie en kennissenkring een postkaartje te sturen, is dit best wel een optie!

3. Source?

Brrrr… Het design op zich ziet er best deftig, professioneel en modern uit. Jammergenoeg komt dat gevoel niet terug in de htmlcode. Tabellen hier, tabellen daar, tags met hoofdletters, hier en daar nog een font-tag, etc. Zoals ik al zei: Brrrr… Maar de site werkt en draait goed. Ook de Flashapplicaties om de foto te rescalen en te verplaatsen en om de tekst op de foto en op de achterkant te zetten, werken intuïtief en vlot.

4. Conclusie?

Best leuk om eens te proberen en enkele kaartjes te bestellen. Nu nog op zoek gaan naar de ideale foto…

Maak hier en nu je postkaart! KLIK!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *