Wok Dynasty

Deze keer was het Joke haar verjaardag die een restaurantbezoek verrechtvaardigde. Leuven was de uitvalsbasis en er werd gekozen voor de Wok Dynasty in Heverlee.

Zelf kiezen hoeveel keer je teruggaat voor de aspergesoep met krab (soep van de dag) of voor de lekkere dim sums. Daarna een best smakelijke keuze voor je voorgerecht en het nog eens teruggaan om de lekkerste zaken je smaakpapillen nog extra te laten verleiden. Het hoofdgerecht kan omschreven worden als “wokken à volonté”. Een omschrijving die weinig aan de verbeelding overlaat. Je kan zelf de ingrediënten en sausjes kiezen uit een groot aantal mogelijkheden: scampi’s, calamares, kip, rund, ribbetjes, … in combinatie met een ruime keuze aan groenten en een menukaart met 9 verschillende sausjes geklasseerd van zoet-zuur tot extra-spicy. Welke combinatie je ook neemt, de samenstelling wordt zonder morren door de wokchinees op de ideale temperatuur gebracht om, eenmaal terug aan je tafel (binnen of op het terras), op je tong te ‘smelten’. Ook voor het dessert is er een ruime keuze van fruit over ijs tot een zeer stevige chocolademousse. Het klinkt als een hotel-buffet in de oren… en zo is het ook… zelfs nog beter.

P.S. Als er iemand uit het gezelschap verjaart, laat dit dan in het geniep weten aan de garcon van dienst. Een extra verrassing zal de jarige verblijden.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *