De hel van Tanger

Gisterenavond zijn mijn vriendin en ik met vrijkaarten van mijn KBCbankkantoor naar de Kinepolis getrokken om daar te genieten van de verplichte big nachos cheese. In onze aanwezigheid daar hebben we dan ook maar ineens een filmpje meegepikt. De hel van Tanger vertelt het verhaal van twee buschauffeurs en hun baas die in Marokko opgepakt worden wegens het smokkelen van 350 kg drugs. De film toont hoe goed het Marokkaanse gerecht werkt en hoe goed de communicatie van het (Belgische) ministerie van Buitenlandse zaken naar de familie van de gedupeerden verloopt. Ook de Belgische consul moet het ontgelden. Miserie alom. Naar aloude gewoonte loopt het finaal uiteraard ‘goed’ af.

Best leuke film, maar de DVD zal ik er toch niet van kopen. De film draait vooral rond ‘meer van hetzelfde’ en gaat nogal traag, maar ik heb geen enkele keer mijn horloge geraadpleegd.

Het volgende cinemabezoek wordt uiteraard Ice Age 2. Deze wordt vandaag gereleased en zal redelijk gevulde zalen trekken veronderstel ik. Alleszins meer dan de plus minus 25 man die gisterenlaatavond samen met mij De Hel van Tanger zag in zaal 2 met 600 plaatsen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *