Welk type ITer ben jij?

Geef het antwoord op tien vraagjes op volgende link en de onzekerheid is voor eens en altijd uit de wereld…
Wat is je ITpersonality?

E-Lover
Je bent een IT’er die worstelt met romantische gevoelens: kiezen tussen je scherm en je klavier is moeilijk. Maar heb je een netelig probleem opgelost, dan kan je dag niet meer stuk. IT houdt je fantasie levendig. Je hebt er alles voor over. Of toch bijna. En neem je al eens afstand van je pc, dan heb je nog je laptop bij de hand. Want afscheid nemen van IT valt je onnoemlijk zwaar.

Comments: 2

  • Keukentafel March 22, 2006

    Active Processor

    Je bent als IT’er een pragmaticus pur sang. Obstakels ruim je een voor een op. Om zo tot de kern van de zaak te komen: het ontwikkelen van applicaties. In Java als het even kan. Je relatie met je collega’s is eerder nuchter. Maar iedereen mag op je kennis en ervaring een beroep doen. Zo ben je nu eenmaal.

  • slonsje April 05, 2006

    Serial Networker

    Een echte netwerkspecialist, zo val je nog het best te omschrijven. En niet alleen op vlak van computers. Ook vrienden, contactpersonen en buddies schakel je moeiteloos in netwerk. Populair? Zeker en vast. Want hoewel IT je tweede natuur is, weet je ook nog over andere zaken te praten. Je digitale agenda bijvoorbeeld, of je nieuwe vrienden in cyberspace.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *