Televisie

De Makro, mijn held! De Panasonic TX-28PM2F fleurt mijn kot sinds dit weekend op. Quintrix F beeldbuis, honderd presets, automatisch opslaan en sorteren zenders, twee keer zeven watt root mean square, automatische beeldruisonderdrukking, Q-link, de volle tien pagina’s teletekst, on screen display in drieëntwintig talen, frontale s-video-, audio- en video-ingang, twee keer scartaansluiting, multistandaard, twee jaar garantie, zeventig centimeter, real flat, zestien:negen, nicam digital stereo en dit alles voor 299 euro met elf euro recupel inclusief. Wat wil een mens nog meer?

Panasonic

Vanaf nu kan ik weer meepraten over de tvprogrammas, toch alleszins die van één en canvas, want met de geïmproviseerde binnenhuisantenne (aka stuk metaaldraad) kan ik niets meer, maar ook niets minder ontvangen. Geen honderd procent zuiver beeld, maar zeker genietbaar en een stuk beter dan wat ik verwacht had.

Via de site van Teveblad hou ik mij op de hoogte van de televisieprogrammas. Zijn er zo nog andere of betere sites die mij op de hoogte kunnen houden van wat er elke dag te zien is op televisioneel gebied?

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *