iTheater RC1

Enkele weken geleden kon je op mijn blog lezen over het uitstel van iTheater. Vandaag is het 31 januari en de belofte van het iTheater-productie-team is waargemaakt. De RC1 werd vandaag, of ze er nu zelf content mee waren of niet, gereleased. itheater

Na de download van 5,5 megabyte hoopte ik dan ook een eventueel nog buggy, maar impressionante interface met een overload aan opties te zien. Zo was het dus niet. Impressionant en met veel opties bedoel ik dan. Over het buggehalte had ik dan weer wel gelijk. Veel woorden ga ik er niet meer aan vuil maken voor de finale versie 1.0. Het blijft een veelbelovend programma, maar ik blijf mij dezelfde vraag stellen, zelfs na deze release candidate 1 aka beta 3, of het ooit de ‘beloftes’ zal kunnen inlossen.

Download iTheater RC1

Comments: 1

  • Peter February 09, 2006

    Ik had ook wel hoge verwachtingen na de “screenshots” te hebben gezien in hun pdf. Zoals ik had gevreesd bleek het te gaan om gephotoshopte beelden. Niets werkt… Ik heb nu Frontrow op mijn powerbook geinstalleerd en gebruik mijn sony ericsson k750i als afstandsbediening, wat goed werkt. Ik heb eigenlijk niet echt zoveel vertrouwen in de toekomst van iTheater. Volgens mij waren ze eerst begonnen met de zogenaamde eyecandy: de icoontjes zagen er goed uit, maar dat is dan ook alles.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *