Sexual Dependancy

Drie euro in de Colruyt… Dan kan je een DVD niet laten liggen. Sexual Dependancy begint veelbelovend. Het is op een originele manier gemonteerd daar de beelden continu vanuit dubbel camerastandpunt getoond worden. Soms zijn de beelden zo goed als overlappend, maar op andere momenten zit er een tijdssprong tussen de beelden. Die tijdssprong uit zich ook in het geluid. Er is bijvoorbeeld een monoloog die een dialoog wordt met zichzelf en dan weer samenkomt in een gebalde uitspraak die hierdoor verstevigd wordt. En zo zijn er nog tig andere rare gevolgen van de gebruikte montagetechniek. Best wel leuk om de effecten van zo een beeldmontage te zien.

Qua verhaal daarentegen kon ik niet volgen *kuch*. Het begint bij een vijftienjarig meisje in Santa Cruz die haar eerste, niet echt geslaagde, hetero-stappen op seksueel vlak zet en het eindigt met een overgevende fitnessende man in de USA na enkele homo-stappen. Meer kan ik er ook niet uit opmaken.

Conclusie: Film met leuke montagetechnieken, maar redelijk saai na een tijd en met een rode draad waar geen mouw aan vast te knopen is. (Of ben ik te moe om de ‘boodschap’ in de film te ontdekken?)

Imdb

Comments: 0

  • twilly November 30, -0001

    great!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *