Tiki Bar

Een tijdje geleden had ik nog maar één videopodcast aka vodcast in mijn iTunes. Ondertussen is dat aantal verdubbeld na een tip van de hr Pieterjan Rynwalt (aka Peach). Hij bracht mij in contact met de cocktaillievende vodcastshow Tiki Bar TV. De één of andere wacko heeft zijn appartement omgebouwd tot een continue cocktailbar. De noodzaak om nog ooit buiten te komen is dan uiteraard volledig weg. Om dan toch nog iets nuttigs te doen met zijn tijd, en de tijd van enkele vrienden, besloot hij de wereld de beste cocktailsamenstellingen te laten zien.

Tiki Bar TV Logo

Je zal echter niet gewoon een filmpje zien waar een bartender de ingrediënten opsomt en in de shaker gooit. Er is namelijk telkens een heel verhaal rond de naam van de cocktail gebouwd. Deze verhalen worden op een best grappige manier vertolkt door Dr. Tiki, bartender Johnny Johnny, de sensuele Lala en in de meeste afleveringen maken er nog enkele extra personages hun intrede.

De vorige Tiki Bar episode is nu ongeveer een maand geleden, dus de volgende zal er binnenkort aankomen. Zorg dat je tegen dan de twaalf vorige gezien en de cocktails uitgeprobeerd hebt!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *