ik

Ontstaansgeschiedenis

Twilly? Waarom en vanwaar de nickname “twilly”? Als je op Google zoekt naar ’twilly’ kom je verschillende zaken tegen:
Zo zou ik een, voor vrouwen gemaakt, zijden lint met een motiefje moeten zijn volgens Hermes.com. Op het Battleon-forum vraagt Zorbak zich af wat ik aan het doen ben… Ik begrijp er zelf ook niet veel van, maar het zal wel in orde zijn. Volgens het woordenboek van die.net zou ik zeer verbonden zijn met de duivel en textiel enzo. De BBC spreekt over mij als een speciale serie van bloemen die antiallergisch gemaakt zijn. In het verhaal “Two for Twilly” ben ik dan weer een gyrospecialist met neigingen naar polygamie.

Die sites liegen van de eerste tot de laatste letter… De oplossing is zo gemakkelijk als ik groot ben. Thomas WILLemsen Y (om het vlot te laten bekken).
Deze nickname draag ik ondertussen al sinds 1997 met mij mee. Toen ik als nieuwe internetgebruiker een persoonlijke homepage wilde aanmaken op bewoners.dma.be bleek dat ‘willy’ (van Willemsen dus) al bezet was. Dan heb ik er maar de initiaal van mijn voornaam aan voorgevoegd. De 750Kb webspace die ik daar kreeg heb ik trouwens zeer goed gebruikt! Jammer dat ik die eerste versie van “Da Twilly Page” niet meer kan terugvinden in mijn archieven.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *