Gratis iPod (voor 15 euro)

De Nederlandse site DoeMaarDieIpod is nu ook beschikbaar voor ons, Belgen!

Het marketingprincipe komt overgewaaid uit de VS:
Kies een cadeau, voldoe aan een voorwaarde van één van de partners, laat x vrienden hetzelfde doen en krijg je cadeau gratis en voor niets. (De partners betalen het bedrijf per aanmelding en zo kunnen ze de gratis iPods betalen.)

Toegepast hier:

  • Kies je gratis iPod (van Shuffle tot 60Gb met Bose-dock)
  • Voldoe aan één van de aanbiedingen (De 2 goedkoopste voor ons, Belgen, zijn de UniBet 15-euro-storting die je kan op’wedden’ op sportwedstrijden of de tijdelijke aanbieding om een tshirt te kopen voor 25 euro.)
  • Overtuig 4 vrienden (voor de iPod Shuffle) (tot 30 vrienden nodig voor de iPod van 60Gb+BoseDock). Eenmaal ingeschreven, kunnen zij dan ook verderspelen voor hun gratis iPod.
  • Je krijgt je prijs gratis thuisgestuurd.

maw: je betaalt 15 euro (die je dan nog kan gebruiken ook), je steekt wat moeite in het overtuigen van anderen en je krijgt je iPod die van 99 euro tot 800 euro waard is volledig gratis.

Dus, allemaal: Doe Maar Die Ipod!
(Je kan ook gewoon inschrijven, zonder verplichting, en eens kijken hoe de site er verder uitziet.) PS: ja, mijn referal-id staat in de link en ja, ik zou het apprecieren als je die erin laat staan. Of je nu met of zonder die id inschrijft, het maakt voor jou toch geen verschil. Voor mij des te meer (en ik zal je dan ook zeer dankbaar zijn).
PPS: Volgens de site zelf is het geen puur piramideschema, het heeft er uiteraard wel iets van weg, maar kom. Het zou dan ook maar erg zijn dat ze zelf zeggen dat het piramidespel is. Ik verplicht je dus totaal niet om mee te doen, ik verwijs gewoon naar de site. Wil je meedoen, be my guest. Wil je niet, even goede vrienden!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *