Kommil Foo: Spaak

Het was de eerste keer dat mij een voorstelling van de broers Walschaerts bereikte. De laatste keer zal het echter niet zijn. Volgende show toch eens de voorstelling zelf proberen meepikken in plaats van enkel de DVD achteraf, want dan mis je toch de sfeer die je enkel als toeschouwer in de zaal kan ervaren. Kommil Foo's Spaak

Verschillende verhaallijnen doorspekken dit stuk amusant cabaret. De prinses waarvan sprake, de prins van haar leven en de prins van haar dromen, de man met water in zijn schoenen, de worstenman die op een tafel in café ‘de Vlaamse Leeuw’ “alle bruine terug, vol is vol!” roept, de gelukkigste man ter wereld zijn maar enkele van de verhalen die één voor één op een prachtige manier vertolkt worden door Kommil Foo.

Voeg hier dan nog een website aan toe die gezien mag worden, al ben ik niet zooo Flash-minded en irriteert het alsmaar bewegende menu mij net zoveel als u. Het beste op de site zijn ongetwijfeld de liedjes van al hun shows die er te beluisteren zijn. De cd/dvd (beiden samen in één hoesje) van Spaak kan je hier voor een luttele twintig euro bemachtigen.

Bestel bij volgende Kommil Foo-show (in Gent/Leuven/Waregem) uw tickets maar een dagje vroeger, want den dezen zal er ook proberen te bemachtigen. U bent gewaarschuwd.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *