iTheater

iTheater is een mac-applicatie die de tekortkomingen van Front Row (1.0) als Media Center moet doen vergeten. Dat proberen de ontwikkelaars toch duidelijk te maken aan de hand van enkele pdf-bestanden die de mogelijkheden uitstallen.
Nu nog het goede nieuws… het is freeware! En het slechte nieuws… of het ooit echt uit komt, blijft de vraag. itheater

De eerste echte deadline die ze op de release van RC1 gezet hadden was drieëntwintig december. Net op die dag verscheen op de site het bericht dat het uitgesteld moest worden wegens onvoorziene omstandigheden. Dit had op hun forum uiteraard heel wat geklaag van de bezoekers tot gevolg, maar ze hadden ook goed nieuws. De release zou namelijk zeker op negen januari een feit worden. Vandaag dus. De aftelklok op hun site begon dan ook om 0u00 terug op te tellen en er was geen iTheater RC1 en zelfs geen boodschap over het uur van de release te bespeuren. Pessimisten begonnen op het forum te verkondigen dat het weer uitgesteld zou worden, anderen verklaarden dat het een hoax was.

Enkele uren later… een officieel bericht! De website die nog in kerststemming was, werd vervangen door de titel “Oops we did it again” met eronder een link naar een PDF met anderhalf A4tje uitleg. Deze slaat, vrij geïnterpreteerd, op hetvolgende: “De deadline was weer te vroeg. Het programma bestaat! We gaan het nu nog 3 weken door betatesters onder handen laten nemen. Op eenendertig januari wordt iTheater RC1 ZEKER gereleased! PS: We hebben ook nog enkele belangrijke bugs die opgelost moeten worden.”

Het enige wat een mens kan doen in zo’n situatie is afwachten… Nog drie weken… en dan weten ze ofwel te zeggen dat de believers gefopt zijn (haha *kuch*) ofwel geven ze dan een mooie link naar de eerste release candidate. Ik geef ze nog het voordeel van de twijfel… omdat freeware euh gratis is!

Comments: 1

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *