Colour like no other

Sony heeft een nieuwe reeks van hun LCD-schermen uitgebracht onder de naam Bravia. Dit op zich is maar wat standaardnieuws ware het niet dat ze er een schitterende reclamecampagne voor gemaakt hebben. Sony Bravia

250 000 ‘springballen’ werden in juli 2004 op een kruispunt van twee hellende straten in San Francisco losgelaten en gefilmd terwijl ze hun weg naar beneden stuiterden. Dit geeft een magnifiek, ongelofelijk kleurrijk beeld. Hier hebben ze dan nog een schitterend stukje muziek ondergeplaatst (Heartbeats van José Gonzalez) en heel de spot is onvergetelijk geworden. De tv-spot is al geruime tijd in de reclameblokken terug te vinden, maar je vindt de spot ook terug in verschillende lengtes op de ‘Bravia-advert’-site die Sony speciaal voor deze reclamecampagne gemaakt heeft. Bekijk er ook zeker eens de ‘behind the scenes’ om je er van te vergewissen dat er geen 3d- of andere computereffecten gebruikt zijn om de botsballen te genereren.
Op mijn harde schijf heeft het alleszins een plaatsje veroverd en af en toe als ik eens een feel-good-boost nodig heb, durf ik het wel eens opzetten. Colour like no other!

Comments: 1

  • wil February 06, 2006

    Ik werd getipt door mijn broer….normaal zet ik ‘t geluid af bij reclames op tv maar deze reclame boeide me dermate dat ik van mijn geloof afstapte en de muteknop nogmaals indrukte..
    En hoordaar!, vette muziek, gespeeld in D-stemming, wat ‘t een mysterieus tintje geeft….
    Ben gelijk aant studeren geslagen met mijn gitaar om dit eens ff te gaan copieren!
    wil

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *