Goeiedag

Het is alweer de eerste dag van een nieuw jaar…
Dat wil zeggen dat het dringend tijd is… voor een blog! Ieder zinnig mens vraagt zich af waar al dat geblog goed voor is. Iedere zinnige blogger vraagt zich af of zijn mening/gezever interessant genoeg is om verkondigd en verspreid te worden. Misschien één op de duizend persoonlijke zeverhoekjes zijn leuk om eens door te nemen. Ik pretendeer niet zo’n promille te zijn.
Nee, echt niet. Ik start deze blog als een plaats waar ikzelf zaken kan opzoeken die ik ooit eens tegengesurfd ben, een plaats waar ik af en toe mijn gedachten eens kan ventileren en dus vooral als verlengstuk aan mijn geheugen.

MAAR… bent u niet mijzelf, maar een gezellige, browsende medemens, dan hoeft u zich daarom dan weer niet onmiddellijk naar andere oorden te begeven. Zaken die ik de moeite waard vind om op dit stukje internet te vermelden, laten uw hart misschien ook sneller slaan.

De groeten aan alleman en iedereen en een gelukkig nieuwjaar!

P.S. Momenteel gebruik ik hier gewoon de standaardinstallatie van de Expression Engine Core met daarover een gedownloade template (licht aangepast). In de loop van… (Lees: _misschien_ ooit wel eens) zal ik voor eigen design en eigen templates zorgen om het geheel een persoonlijker karakter te geven.

Previous

Comments: 1

  • twilly January 02, 2006

    great!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *