Aangepast voorontwerp

We komen dichter en dichter. Het gelijkvloers, waar we al zeer tevreden waren over de indeling en de grote lijnen, is verder geperfectioneerd. Er is nog iets beter ingespeeld op de windrichtingen en enkele accenten zijn verlegd (door de radicale wijzigingen op de verdiepingen).

De verdiepingen zijn volledig hertekend en sluiten nu heel wat meer aan bij onze wensen. Twee kinderkamers (waarvan één met ‘duplex-bed’), de vrij in te vullen ruimte (later kinder-speelruimte, met vide voor contact met de leefruimte) en de badkamer (met een mini-groen-dak-kijktuintje) delen de verdieping. Volledig onder het dak wordt de resterende ruimte gebruikt voor de master bedroom met een (kleine) dressing.

Voorontwerp 2
Een doorsnede met op de achtergrond een gedeeltelijk grondplan.

De opmerkingen die nu nog openstaan beginnen al eerder richting details te gaan (precieze plaatsing van ramen, nog een ruimte iets vergroten etc.) Het samen met de architecten groeien naar iets wat aan onze wensen voldoet, verloopt veel vlotter dan ik aanvankelijk had durven hopen.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *