Villa Berkel

Nederland – architect Paul De Ruiter

Een huis waar perfect nagedacht is over de flow die de verschillende gezinsleden dagdagelijks door het huis maken. Perfect op elkaar afgestemd zodat ze afgeschermd zitten, maar toch in één grote open ruimte blijven. Dit in totale tegenstelling tot de standaardindeling van een huis.
Alles op het gelijkvloers, maar hoe dieper je gaat, hoe meer je in de private zone terecht komt. En dit afgewerkt met een waterpartij waar het huis boven lijkt te zweven en die aan de achterkant de perfecte badkamersfeer creëert.
De achterkant is zo goed als volledig in glas, waardoor de bewoners constant een schitterend zicht hebben op het terras en hun tuin.

Villa Berkel

[via Archiblog.be]

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *